dilluns, 5 de novembre del 2007

2. Esquerra, abans ERC

El que abans molts ignoràvem i ara ja tenim més clar que l’aigua és que l’enteniment directe de Catalunya amb Brussel·les, un cop s’hagin eliminat els onerosos peatges intermitjos actuals, quan ens arribi, no ens vindrà gràcies a Esquerra sinó que el nou status s’assolirà a pesar d’Esquerra.

En aquest sentit, Carod, Puigcercós i companyia, des que es mouen amb cotxe oficial i toquen poder (Visa platí, mossos d’esquadra que se’ls hi posen firmes a les primeres de canvi, viatges a tot arreu a costa del contribuent, restaurants i hotels on mai haguessin somniat anar-hi, etc.), ens han fet una excel·lent tasca pedagògica per la via dels fets. A partir de l’entrada d’Esquerra al govern, ara ja tothom sap que les aspiracions d’aquesta gent són unes altres, que tenen més a veure amb els seus interessos particulars que amb els interessos generals del país, els nostres interessos. Als recents fets em remeto.

Abans podia haver-hi un dubte més o menys raonable, i això va fer que força gent va caure en l’error, però a partir d’ara qui els voti ja sap fins on es pot arribar amb Esquerra, i d’on no és pot passar amb Esquerra.